Home - Contact met Bastick & van Druten

Producten van Horlogeglas.nl

Producten kunnen los worden geleverd of voor uw worden gemonteerd in ons atelier waar ruime ervaring en apparatuur garant staan voor een vakkundige behandeling van uw goederen.

Mineraal glazen:

In een door u gewenste vorm, afmeting en dikte leverbaar. Door onze ervaring en apparatuur is nagenoeg niets onmogelijk.

Uniek in Nederland: Saffier op maat!

In eigen atelier worden ruwe saffier glazen voor u op de gewenste maat en vorm geslepen. Zowel vlakke alsook gebogen en bolle glazen. Ook hier geldt dat bijna niets onmogelijk is.

Wordt het zicht wat minder of is het datumvenster wel heel erg klein en nauwelijks te zien?
Een lens op het glas plaatsen is dan de oplossing. Bang dat dit iets bolle lensje snel zal krassen?
Dan is een lens van synthetisch saffier de oplossing.

Kunststof:

Ons leveringsprogramma omvat kunststof glazen in allerlei vormen en maten van bekende fabrikanten zoals Stella, Sternkreuz, Tena Butty en Robur. Eventueel standaard niet meer te leveren kunststof glazen kunnen vrijwel altijd door ons vervaardigd worden.

Wijzerplaten:

Aangezien een wijzerplaat voor een groot deel het hele aangezicht van een horloge bepaald, is een opmaakbeurt een bijzondere verfraaiing van een horloge en zeker de kosten waard.
Sinds vele jaren beschikken wij over apparatuur om wijzerplaten waar de pootjes van zijn afgebroken van nieuwe pootjes te voorzien of te verplaatsen, dmv een soldeer methode met tin of zilver.
Door deze mogelijkheid is een samenwerking ontstaan met een groot Duits bedrijf, gespecialiseerd in het opmaken van wijzerplaten, welk zelf niet de mogelijkheid heeft om wijzerplaatpootjes aan te solderen. Daar vrijwel wekelijks de wijzerplaten heen en weer worden gestuurd, kunnen wij ook onze cliƫnten van deze vrij voordelige en snelle service gebruik laten maken.

Batterijen:

In samenwerking met Seiko leveren wij uit voorraad seiko horlogebatterijen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Net als bij de horloges staat de naam Seiko ook hier garant voor een uitstekende kwaliteit met een lange levensduur.

Pushpins:

Deze goede kwaliteit pushpins zijn op voorraad in de dikte normaal en dun.

Rubberafdichtingsringen:

Wij leveren verschillende soorten modellen rubberen afdichtingsringen voor waterdichte horloges.
Platte rubber ringen, Ronde rubber ringen, normaal. En ronde dunne rubber ringen.

Contact met Bastick & van Druten - Horlogeglas.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Bastinck & Van Druten
Neptunus 55 - 3962 KX Wijk bij Duurstede
Tel: +31 (0)343 759557
Fax: +31 (0)847 375505
Email: info@horlogeglas.nl