Het verhaal van uw restaurateur​

Richard van Druten

Na een periode van 15 jaar in de elektro techniek en elektronica ben ik in 2002 begonnen bij juwelier Bastinck in Wijk bij Duurstede. In een intensieve inwerk periode heb ik kennis gemaakt met de vele facetten van het juweliersvak. Al snel raakte ik gefascineerd door de diversiteit aan  modellen en vormen van horloges en de techniek van de verschillende uurwerken.

In 2006 heb ik het bedrijf opgericht zoals het nu is. Een bedrijf gespecialiseerd in het op maat maken van horlogeglazen, het eventueel kunnen monteren van horlogeglazen en het uitvoeren van reparaties aan het uurwerk van horloges.

Naast de geweldige leerschool in Wijk bij Duurstede ben ik na het volgen van de vakschool in Schoonhoven gediplomeerd uurwerkmaker en restaurateur.

Om vakkennis op peil te houden volg ik nog regelmatig cursussen en bezoek ik uurwerkmakers bijeenkomsten waarin veel vakkennis wordt gedeeld.

Eind 2016 heb ik mijn bedrijf en atelier naar Sittard verhuisd. Vanuit hier repareer ik horlogeglazen en horloges van alle merken voor particulieren, juweliers en horlogemakers met veel passie en oog voor het originele ontwerp.

Horlogeglazen
Sluit Menu